Aqua-Cell® on kaksikomponenttinen kalvo, jolla on erinomaiset hengittävyysominaisuudet ja se on 100 % vedenpitävä. Aqua-Cell® kanssa jalat pysyvät kuivina ja raikkaina.

Cool&Me® on tekninen ominaisuus, joka löytyy tietystä Airtox pohjallisista. Järjestelmä on suunniteltu säätelemään lämpötilaa ja kuljettamaan kosteutta. Järjestelmän ainutlaatuisen kuusikulmaisen mikrokanavarakenteen ansiosta hiki siirtyy pois jaloistasi ja haihtuu. Cool&Me® auttaa estämään ylikuumenemista ja parantaa jalkojen hygieniaa.

PowerBreeze® on korkean teknologian tekstiilijärjestelmä, joka tarjoaa hyvän ilmankierron kengän yläosan kaikkien kerrosten läpi. Parannetun hengittävyyden ansiosta jalat ovat todennäköisesti kuivemmat ja raikkaammat koko päivän ajan.

StyroSoft® on ainutlaatuinen iskunvaimenninteknologia, jonka on kehittänyt Airtox asiantuntijayksikkö, LAB 32. StyroSoft® pohjat ovat pehmeät ja joustavat. StyroSoft® in rebound-vaikutus on jopa 64 %. Tuloksena on erinomainen kävelymukavuus.

Whitelayer® On maailman kevyin ja joustavin tunkeutumista estävä kerros turvakenkiin! Whitelayer® on poikkeuksellisen joustava ja painaa vain 32 grammaa. Se on 55 % kevyempi verrattuna muihin tekstiilien tunkeutumisen estäviin materiaaleihin. Materiaali on myös kosteutta imevää.