Honey Crystal saippua

8,90 €
Sisältää alv:n 1 - 3 vrk.
Real Time: 5 Visitor right now

Royal Jelly Honey sisältää useita vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja, jotka ravitsevat ihoa antamaan sille nuorekkaan hehkun. Sisältää myös antioksidantteja ja siinä on antibakteerisia sekä anti-aging ominaisuuksia.

Kosteuttaa ihoa, sopii erityisesti kuivalle iholle.

Hurry up! Only 54 item(s) left in Stock!
Määrä

Kuningatarhyytelöhunaja saippua sisältää useita vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja, jotka ravitsevat ihoa antamaan sille nuorekkaan hehkun. Sillä on myös antibakteerisia, antioksidanttisia ja anti-aging ominaisuuksia.

 

Pitämällä ihosi kosteutettuna Maithongin kuningatarhyytelöä sisältävä hunajakristalli saippua toimii ikääntymisen ja ryppyjen vastaisena tuotteena.

 

Maithongin kuningatarhyytelöä sisältävä hunaja kristallisaippua on erittäin lempeä kasvoille ja vartalolle. Se on muotoiltu hienoimpaan orgaaniseen kasviglyseriiniin. Tämän lempeän orgaanisen glyseriinisaippuan kermainen vaahto kosteuttaa lempeästi ihoa ja jättää raikkaan ylevän tuoksun.

 

Käyttö: Päivittäinen kasvojen ja vartalon pesu.

 

  

Ainesosat:

vesi, palmitiinihappo, lauriinihappo, steariinihappo, glyseriinisakkaroosi, sorbitoli, propyleeniglykoli, natriumlauryylisulfaatti, natriumhydroksidi,

niasiinamidi, oliiviöljy PEG-7 esterit, PEG-4, PEG-40 glyseryylikokoaatti, natriumkookeetisulfaatti, kuningatarhyytelö, serisiini,

hunaja, hajuste, etidronihappo, natriumsitraatti, bentsofenoni-4, Cl-19140, Cl 16035

HC
54 Tuotteet

Tilausviitteet

chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Honey Crystal saippua

8,90 €
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Honey Crystal saippua

8,90 €